Alla inlägg under september 2006

Av Hannah - 11 september 2006 12:01

Det bästa vaccinet.Den här världen har gjort henne immun mot så mycketMen det bästa vaccinet var duDu om någon fick henneatt bevisa att världens underverk är långt fler än sjuDet är ett under att hon fortfarande kanLe sitt serafiska leende iblandEfter allt det du gjortDet är ett under att hon fortfarande villge lite mer, ge lite tillefter allt det du gjortDu tror du kom undan, du tror du är frikändMen dra inga slutsatser så fortDen kosmiska bokföringen registrerarallt det du gjort och inte gjortHammaren ska falla någon gångVäntan kan bli kort eller obeskrivligt långMen allt det du gjortHar ställts upp i en tydlig ekvationOch utdelningen ges i relation till Allt det du gjortHennes hjärta är intaktDet har jag sett Det har jag känntDu slog ner henne i skornaHon var på botten men har väntFör det är sant som dom sägerOm man överlever blir man bara starkareAv all djävulskap som häntDu tror du kan fly ifrån domen som stundarMen då fattar du inte mycket allsOrsak och verkan har länkats sammanTrots att du gnäller och ger halsDet är ingenting hon kan rå förDu skulle ha uppfört dig så som man börFör allt det du gjort har samlats och summerats till ett talDär summan dikteras av dina valOch allt det du gjortFörsynen har gjort så att springa det kan duMen gömma dig kan du inte merDin tunga är gifting, ja rent diaboliskmen se hur serafiskt hon lerJag såg henne nyss hon gick förbiDu vill henne ont men det struntar hon iFör allt det du gjort har ställts upp i en tydlig ekvationOch utdelningen ges i relation till Allt det du gjortHennes hjärta är intaktDet har jag sett då hon var härDu slog ner henne till markenMen hon låg inte kvar därDet är sant som dom sägerom man överlever blir man bara starkare.Den här världen har gjort henne immun mot så mycketMen det bästa vaccinet var du

Av Hannah - 10 september 2006 18:58

Oh my god jag hade kul igår... allt är lite av en dimma men skoj var det - och hett... heheJag kom på precis att jag nog fyllde i ett till sånt där frågeformulär i tigers bibel. Undrar vad jag skrev där på fullan =)Drömde jävligt heta drömmar - inte så mystiskt kanske med tanke på kvällens huvudsysselsättning.Sov i en stor säng med 3 tjejer - vaknade och hade nästan svettats bort... mådde extremt dåligt och funderade på att åka hem i 2 timmar typ... sen gjorde jag det.BadadeÅt frukostSov till klockan femÅt kvällsmatNu sitter jag här och är nästan människa igen. Gårdagens:Tråkigaste: Såg The fubick.Roligaste: Tigers hicka igår precis innan vi somnade.Hetaste: ja - det är väl självklart... =)Barnsligaste: Kommer inte på nåt. Men troligtvis att jag blev så karatefull som jag blevDyraste: Jag - i drift (förlåt)Pinsammaste: Killen som bjöd mig på dricka fast jag dissade honom så jävla uppenbart - haha jävla idiot...Jag är på kollektivt hämdhumör mot alla killar - utnyttja dom och kasta bort dom. Alltså inget sexuellt för jag känner mig jävligt anti vad det gäller det just nu...På torsdag ska jag få ur mig lite aggressions.The first rule is: You don´t talk about Fight Club. The second rule is ...Thats the shit.

Av Hannah - 9 september 2006 16:11

Hon är inte nåt man fårhon är nån man ska förtjänaDu höll henne aldrig högtdu låg aldrig nere på knänaHon är inte nåt man haringet att förfoga överDu sa att hon var så svårmen klagar för att det är överLöftet hon gav var aldrig att vara i ditt våldatt stå under din kontrollLöftet hon gav rörde något annatmen jag antar att det inte längre spelar någon rollFör hon kommer aldrig mera hit.Jag ska försvara henne om jag kanFör hon förtjänar hela himlen Och en mycket bättre manDu sa att du är bereddatt va storsint, att förlåtaVad svarar man på sånt?ska man skratta, ska man gråtaDu som gjort henne så illaska du kalla henne brottslig nu?Om någon någonsin ska förlåta är det hon, inte du.Löftet hon gav var aldrig att följa dina nyckeratt ingå i ditt spelLöftet hon gav rörde något annatså nu kan hon inte klandrasHon gör inte något felFör hon kommer aldrig mera hit.Jag ska försvara henne om jag kanFör hon förtjänar hela himlen Och en mycket bättre manDu sa att hon var så svår,rent omöjlig att förståDet kan nog tänkas du har rättmellan er två var det såMen nu vill du åberopa brottOch nu säger du i raseriatt den förräderskan har gåttJag säger hon har gjort sig friHon har gjort sig fri.Text och musik Lisa Ekdahl.

Av Hannah - 7 september 2006 17:18

Jag klarade det!Det kändes jävligt nervöst först och jag var inte alls säker på hur det skulle gå...Men jag fick godkänt på teoriprovet.58 rätt av 70... ganska ok...Huvudsaken är att nu kan jag börja se fram emot uppkörningen =)FAN VAD GRYM JAG ÄR!

Av Hannah - 4 september 2006 19:08

Jag kan nog inte skriva så mycket här än... vet inte om han läser min blogg - det är alldeles för osäkert men jag är rädd - jätterädd.Jag vill bara va ifred. Jag vill bara att han ska låta mig vara. Jag vill aldrig mera träffa honom.Ingen har fått mig att må så jävla dåligt innan han.Jag känner mig som en idiot som inte fattade förräns nu... -Jag har verkligen inte fattat förräns nu!Trodde aldrig att det skulle hända mig. Jag trodde att jag hade öronen och ögonen jätteöppna för det här. Men det överskuggades av något annat. Och jag skäms som fan - varför skäms jag? Han säger att jag är egoistisk och en massa annat mycket mera elakt. Jag lyssnade inte ens på telefonsvararen - orkar inte höra det... han är helt psyko.Nu ska jag äta stekta äpplen och mysa i soffan med Mamma.Sen kommer Emma och så ska vi leka lite.Mitt förnuft är tillbaka. Men självförtroendet och självkänslan får jag nog jobba betydligt mer på. (Nedan: ett gammalt foto på Miramis i solen - mysigt)

Av Hannah - 3 september 2006 20:19

Jag har flyttat. Berättar mer senare.

Av Hannah - 1 september 2006 22:56

Basta ya! El pueblo unido jamais sera vencido! Let´s rock´n´roll this shit excuse for government...Thats all I´ve got folk´s VARFÖR TAR GÖRAN PERSSON ALLTID AV SIG GLASÖGONEN? ÄR HAN RÄDD ATT HAN SER FÖR SMART UT? FÖR HAN BEHÖVER VERKLIGEN INTE OROA SIG...VOTE MORE TO THE LEFT

Av Hannah - 1 september 2006 09:52

Japp hade skitkul igårkväll med Emmadoll på fika och på B&B - drack en cider - typ för syns skull... eller nåt. We are the biggest sell-outs. Vi har blivit massproducerade - det finns två av oss... ingen kommer fatta det här men what the fuck, interna dagböcker är roliga dagböcker. (Exakt!) Jag har drabbats av en släng av victoria silvestedt syndromet - jag pratar engelska mitt i meningar på svenska... Kommer inte på ordet jag ska säga på svenska ibland nämligen - jag veeet. Det låter så jävla tillgjort men det är sant. När jag skulle hem från B&B igår så ringer B och vill bli insläppt hemma och undrar vad faaan jag gör ute kl halv elva(?) som om det skulle vara så sent och framförallt som om han har med det att göra... Sen blir det såklart diskussion när vi kommer hem. B tycker att allt i lägenheten tekniskt sett är hans saker eftersom att jag inte kunnat betala några räkningar på ett tag då jag varit arbetslös (i princip) Men jag har betalat en hel del grejer med mitt IKEA Family kort så jag har en skuld hos dom på 7000 kr... + att det är en massa andra saker som jag köpte innan vi blev ihop... Han är så jävla psykstörd... och han vill ha tillbaka systemkameran han köpte till mig, ska jag ta med X-boxet som jag köpte till honom då? Jag vill inte ens ha det men jag funderar starkt på att ta det bara för att jävlas. Jag fick fan kameran i present. Jävla idiot. iallafall så förstörde det hela min kväll så han lyckades med det han ville och det stör mig så jävla mycket att jag tar åt mig av vad han säger... Nu ska jag ringa min systeryster i götet och gnälla lite. Det var jävligt kul igår tills jag träffade B iallafall...Skrattade så jag fick ont i käkarna. äh fuck it. jag flyttar i helgen. Hjälpa mig att packa? Någon?

Presentation

Omröstning

Dublin:
 South side
 North side

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards