Alla inlägg under september 2006

Av Hannah - 18 september 2006 14:05

SD kom alltså in och fick 2 mandat här i Halmstad. Fucking jävla kuk helvete! Ändå kan jag inte riktigt koncentrera mig på att vara konstruktivt arg...You´ve messed up my mind.Kanske skulle sluta tänka så mycket...Mindre snack och mera verkstad? hehe... synd att man blivit lite blyg på senaste...Tänk inte meraTänk inte mera min älsklingAllt blir så rörigt dåKom hit till mig nu min älsklingKom lek den lek, som inte tanken förstårTänk inte mera min älsklingDu vet väl ändå vad du villKom hit till mig nu min älsklingLåt tankarna fly, låt tiden stå stillBlunda och känn - vad du vill göraLåt inga röriga tankar få störaBlunda och känn min vän - för jag vetDå tanken är luddig är känslan konkretSå slut dina ögon min älsklingGlöm allt du läst, allt du hörtKunskap är makt har man sagt migMen jag säger makt, har kvävt oss och förstörtJag säger makt, är för dom utan tillitJag säger makt, är för dom utan troSå blunda och lyssna mot hjärtatDär finns din väg till kärlek och roBlunda och känn - vad du vill göraLåt inga röriga tankar få störaBlunda och känn min vän - för jag vetDå tanken är luddig är känslan konkretSå slut dina ögon min älsklingGlöm allt du läst, allt du hörtVet att det enda av värdeÄr det som når in till hjärtat och berörDet som når in - ända in och berör(Lisa Ekdahl)

Av Hannah - 17 september 2006 16:54

Fy fan vad dåligt jag mår... det är lite extremt faktiskt. Kom hem för en stund sen, badat och ätit bara, Mamma verkar sur... jag vet inte varför... Kanske för att jag är bakis igen och kom hem vid två-tiden och såg ut som en suunkig trafikskada. Det där med eyeliner i hela ansiktet och att bara ha lugg till hår blir lite jobbigt ibland... ;) Gårdagskvällen var skum... åt först tårta hos tiger och blev full på bag in box vin... var väl kanske 10 pers? till men jag och tiger måste ha druckit minst halva paketet själva... vi blev SÅ jävla fulla... Hon fick döskalle-leggings och ett LGFM band såklart... Klockan ett på natten bestämde vi oss hastigt och lustigt för att göra B&B så vi åkte in till stan och terroriserade taxichauffören - fick tuggummi av henne =) Sagt och gjort så gjorde vi B6B - tigers ex var där och betedde sig som en hamster på kokain... Helt sjuk. Galningen hällde två öl på mig som hamnade på mina ben som jag som tur var inte hade någonting på så det var bara att torka av - men mina stackars skor blev lite skamfilade... =( Thord var där... en lufare (liberala ungdomsförbundet medlem) var där... Han försökte prata politik med mig men jag blev väldigt distraherad av någon annan ... ;) Så jag minns inte ens vad jag sa till honom... sen åkte vi taxi hem med någon som skulle till Söndrum och jag tror han fick sitt livs upplevelse i den taxin... hehehe han hoppade av nånstans, jag var inte så koncentrerad... och en sebbe följde med oss hem... varför gjorde han det? Sen hade vi efterfest och resten är censurerat ;) Det är för hett för att skriva här... - om jag gissar rätt, och det gör jag nog...så kommer hela stan veta allt om det senast imorgon ändå eftersom att sebbe "sov" där oxå och jag bryr mig verkligen inte om vad folk säger... Men man tycker ju att folk borde ha bättre saker för sig än att skvallra om mig och Tiger hela tiden... Get a life liksom... Är det så jävla provocerande att vi har roligt? Tydligen... Ikväll är det valvaka som gäller... Hoppas nu att det inte går åt helvete... Om alliansen vinner så blir det ett helt annat Sverige och det blir inte till det bättre...Hoppas bakfyllan går över tills dess... Inte så lång tid kvar nu, ska nog sova en timme... Mitt hår är helt galet för övrigt... Lockigt åt alla jävla håll och jag hade en dreadlock i bakhuvvet med en hårnål inuti som jag fick kamma ut med massa balsam... Hur blev håret så jävla rufsigt? =) Konstigt... heheheFuck me eminem Nedan: Glastonburyfestivalen 2005... hmm lerigt värre =)

Av Hannah - 16 september 2006 14:27

Jao idag är det tigers födelsedag hurra hurra hurra! =) Kom hem lite sent inatt men mamma var faktiskt inte sur för det... helt otroligt. Ibland e dom snälla - mammor =) Drack kamomillthe och åt macka för jag var hungrig igen ... jag är alltid hungrig! Är typ kroniskt gravid eller nåt... Ser fram emot tårta ikväll... Jag gillar seg maräng - gillar faktiskt inte krispig maräng alls... konstig - japp... Jag är punktmissbrukare har jag upptäckt. Jag använder extremt mycket punkter... Där kom dom igen. Men det är fan värre att skriva över-pretentiösa dagböcker. Man blir ju kräkfärdig bara av att läsa en mening. Men googla lite till då för fan... offer. Jävla mongon. Killar/Män är fan idioter. Det borde finnas lagar på att man inte får vara så störig som vissa människor är... Dagens roligaste: Idolklippen på tv 4 !!! Hahaha... så jävla patetiskt... Dagens tråkigaste: Vaknade alldeles för tidigt av att jag var kissenödig... =( 14:15Hittade en go lista: 1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står det där? "Dina celler är väl medvetna om varenda tanke du tänker..." (inte min bok...)2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Dataskärmen (såklart?) 3. Vad var det senaste du såg på tv? Valdebatt. 4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 14.20 5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? LGFM 6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Sent inatt när jag kom hem från Tiiiger =) 7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? En annan blogg 8. Vad har du på dig? Trosor och rosa/ljusrosa randig oversize tröja. 9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Kommer faktiskt inte ihåg vad jag drömde inatt... brukar minnas det ganska ofta annars. 10. När skrattade du senast? Imorse när jag kollade på Idol 2006 klippen på www.tv4.se 11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En klätterväxt, Massa tavlor med hatt-tanter och tre oljemålningar, en affisch från Trettondagsafton (där jag var med), Ett foto på mig och min syster och ett foto på bara min syster, ett skåp och tapeter såklart. 12. Har du sett något konstigt på sistone? Eeeh Idoool! 14. Vilken var den senaste film du såg? Oj oj oj jag minns inte, guldfisk ;) 15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Allt jag vill ha och allt som alla mina vänner och familj ville ha... 16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Då finns det ju inget mystiskt att undra över längre... 17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Kapitalismen skulle aldrig ha uppfunnits.18. Tycker du om att dansa? Oooh yeah. 19. George Bush? Dö!20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Alvin och Emma 22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? Ja, jag är på väg redan... =) 23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Du var het, ska vi ligga? ;) Jag å Tiger '''V

Av Hannah - 15 september 2006 22:31

1. vilken tid gick du upp idag? Försov mig så Åke fick hämta mig till körlektionen - gick upp vid halv åtta.2. vad var det första du sa i morse? Fan fan fan...3. vad åt du till frukost? Tunnbröd med smör och nutella och drack oboy.4. vem kramade du senast? Mamma 5. vem pussade du senast? mmm 6. vem hånglade du med senast? mmm 7. vad ska du göra efter skolan? Jag går inte i skolan...8. säger du ”kex” eller ”chex”? chex 9. vad tycker du om grynet? Hon är rosa, skrikig, har läppstift på tänderna, och är grym ändå...10. vad längtar du till/efter? daaah11. vilket år var du på din första festival? 200112. var du på festival i sommras? Nej. Tyvärr inte.13. favoritalkohol? Beror på tillfälle - men x-cider funkar oftast.14. hur ofta använder du parfym? Oftast...15. hur ofta tvättar du håret? Typ var tredje dag - men det beror på om någon har hällt öl i det eller om jag har varit ute... hårspray gör galna saker med håret om man svettas när man sover för då blir det stelt åt feliga håll...16. vad tycker du om ditt utseende? Jag har en "förvrängd" självbild... jag litar inte på min egen åsikt... jag tycker jag är ful.17. hur många Ola känner du? Ingen just nu...18. vem av alla du känner hade du helst sett ut som? ääh jag vet inte...19. kan du spela ishockey? whaaaaat?20. åka bräda? yeees!21. har du en snygg jacka? Ja 22. är du blyg? Mja 23. säg någon som du hade velat vara kompis med som du bara känner ytligt? Lars Ohly 24. Hur bor du? I en flyttlåda25. Gillar du apelsiner? Naj jag hatar fruktkött26. berätta nåt ingen vet om dej? eh nej.27. vad tycker du om the sounds? Heta28. hur många gosedjur har du på ditt rum? Ett... hade gärna haft ett till ;)29. varför fyller du i detta? Uttråkad 30. har du md? Nej31. räkna upp vad du har på dig. Trosor och morgonrock32. vad drack du senast? Mjölk33. hur ofta äter du godis? När jag e hos Emma34. hur många sms skickar du om dagen? Mer och mer på senaste tiden35. vad tror du folk som känner dej ytligt tror om dej? Att jag är ond... (har jag hört)36. vad heter dina syskon? Jenny37. vad heter din mormor och morfar? Anna-Greta och Ingvar38. vad heter dina husdjur? Har inget längre *snyft*39. hur lyder din åsikt om pudlar? Vet inte vad jag skall tycka... lockiga?40. vilka kanaler har du hemma? Vet inte...41. hur kommer du bo till hösten? På Irland.42. vem hade du senast en dispyt med? Mitt ex troligtvis43. vad har du dåligt samvete för? Inget44. hur ska pojken vara? Het45. har du svimmat någon gång? Ja 46. har du körkort, och isf, vad är det värsta du orsakat i trafiken? Nej men jag har orsakat kaos ändå... (övningskör)47. när köpte/kommer du att köpa din första bil? Vet inte 48. hur gammal vill du vara när/om du får barn? eh jag vet inte...49. hur känner du dig just nu? Tråkad50. vad gör du just nu? Det här.

Av Hannah - 14 september 2006 23:41

Fy faaan ...det gör ont... det är helt vansinnigt att sitta här och försöka skriva en blogg när man har så här ont i armarna. Jag borde gå och lägga mig...Men Whats the point... Jag har ju inte direkt någon anledning att gå upp tidigt imorgon...Ska nog lägga mig å läsa...Kan inte ens prata me folk på msn...orkar inte skriva mer... och imorgon kommer mina armar vara förlamade så det blir nog ingen blogg på ett par dagar...Ha det så länge.Fuck me eminem

Av Hannah - 13 september 2006 22:42

Lekplatser är bra. Tyvärr mår man illa nu på äldre dar om man åker för länge i karusellerna :P Men det var kul ändå... Alla borde leka på lekplatser då och då. Det är bra för själen. Så då var det sagt.Var på Amnesty idag lite impulsivt och kollade om man kunde fynda nåt skoj... tyvärr har de inte öppet så länge att man hinner titta på både böcker, skivor och kläder / assesoarer ( - hur fan stavas det? var det rätt?)Så jag köpte bara lite roliga nostalgi LP skivor Emil i Lönneberga/Pippi osv... Sånt tycker jag är kul... Min inre 3 åring har inte blivit vuxen ännu... Och det är jävligt skönt.Jag och tiger diskuterade idag "liggandets vara eller icka vara" för att citera henne själv, och som sagt så kom vi inte fram till något föutom att ligga ville hon men bara fram till den punkten då själva liggandet började... eller nåt sånt...Nån som fattar? =) Jag tror att jag fattade lite... kanske... Yeah yeah idag köpte jag en födelsedagspresent oxå - jajjemän och den låg i min gina tricot påse... så håll dig borta från affären tills du fått den annars kommer du att köpa den själv =) I should know...Ja och det där med att sätta någon var oxå intressant, vad är skillnaden på att "sätta" och "ligga" ...Kanske kan vi hitta svaret i filosofiboken, fast just det, den köpte vi inte juh.Ok idag var min blogg inte så lite o-intressant...lovar att bättra mig. I brist på bättre får ni en lista från igår... =)Inledande 01.Fullständigt namn: Hannah Therese Klang 02.Din ålder: 23 år 03.Födelsedag: 25 augusti 04.Syskon: Jenny 05.Hårfärg: Brun för tillfället (byter ofta) Funderar starkt på blont igen - jag har beslutsångest och funderar även på klippa det lite kortare typ till början av halsen som jag har haft förut... 06.Ögonfärg: Grön/Blå/Grå Men framförallt ganska mörka... Förhållanden 01.Vem är din(a) bästa vän(ner)? Tjaaa... Tania och Emma. 02.Har du en pojkvän/flickvän? Nej för helvete. 03.Hur länge har ni varit ihop? (det har vi ju inte - störd fråga) 04.Hur långt var ditt längsta förhållande? Nästan 2 år.(alldeles för långt) 05.Vem kysste du senast? Dig 06.I verkligheten? Haha, ja samma där också. ;P Grejer 01.Vad shoppar du helst? Allt! Shoppa is the shit =) 02.Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? Nej. Har haft en piercing i tungan men det var jobbigt så jag tog bort den... Ska tatuera en stjärna på vristen och kanske en till någonannan stans... vi får se var... ;) 03.Hur många skor har du? Fler än jag använder och färre än vad jag behöver... 04.Hur många par byxor har du? Eh medräknat shorts? Träningsbyxor? sommarbyxor? regnbyxor? Vad mycket byxor det finns... 05.Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej jag "byter" (läs: tar från andras armar utan att fråga och ser glad ut) till mig dom på puben eller festival. 06.Vad gillar du att göra? Shoppa/Fika/Fota/Tjuvlyssna på folk/debattera/övertyga/slåss/älska/hångla/skratta/osv... 07.Vad gillar du INTE att göra? Vara pank/Ha tråkigt/Deppa/Få skäll av min körlärare. 08.Vad gör du först på morgonen? 1.Stönar irriterat åt väckarklockan 2.Trycker på snooze ett gäng gånger. 3 Upptäcker att jag har försovit mig och blir tvungen att gå upp. 09.Vad gör du sist på kvällen? Läser en bok oftast och sen släcker jag lampan. 10. Hur svarar du i telefonen hemma? homosexuella socialisters riksförbund... hehe 11.Hur svarar du i mobilen? Hallå baby om det är nån go eller bara hellååå vanligtvis eller "Ja" med irriterat tonfall om jag inte vill prata med personen i fråga men måste - vill jag verkligen inte prata så svarar jag helt enkelt inte... 12.Vad ser du fram emot? Oj... en massa saker... Irland, Helgen, Fight Club, Att få mail från Lucas och att prata med min syster när hon kommer hem från sin resa till New York och Canada 13.Sov du ensam inatt? Inte i mina drömmar...hehe jag drömde heta drömmar om Timbuktu (2.a gången faktiskt) 14.Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Så jävla het! ;P 15.Spelar du något instrument? Kanske synth om jag hade en... 16.Vad tycker du om dina vänner? De är få men bäst. ;) 17.Varför är du inte vegan? För att jag är beroende av Oboý. 18.Använder du långkalsonger? Ja och strumpbyxor och gosebyxor och jeans när det är skitkallt... 19.Har du ångrat något någongång? Nej jag ångrar aldrig någonting... det är en princip. 20.Favoritdrink? Orgasm 21.Favoritfyllemat? Falafelrulle m mycket sås mmm =) 22.Favoritbakismat? Pizza m mycket sås =) 23.Har du några hemligheter? Ja... lika många som dom i Sunset Beach. Favoriter 01.Färg: Svart, vitt, mörkrött och grönt 02.Mat: Pancakes of course! 03.Killnamn: Alvin 04.Tjejnamn: Momo eller Emma 05.Ämne i skolan: Filosofi, Teater och Dans. 06.Klädesplagg: Hipsterstrosor 07.Sport: Ridsport, snowboard och kanske Fight club - det återstår att se... 08.Musik: Dancehall typ... fast det beror på humör... 09.Fras/mening/uttyck: Oj det byter ofta... just nu Karatefull/sell out/Bina slitz/Ligga osv.. 10.Raggningsreplik: "Ska vi ligga?" är helt outstanding... skulle funka på mig =) 11.Favoritalbum just nu? Hmmm vet inte. Har du någonsin... 01.Snusat? Ja efter att jag förlorade ett vad och fy fan vad jag spydde... =/ 02.Rökt? Ja men no more! 03.Hoppat bungee jump? Nej men jag vill prova nån gång... 04.Brutit mot lagen? Japp 05.Fått dig själv att kräkas? Förträngt isåfall... 06.Nakenbadat? Ja i Sunny Beach i Bulgarien direkt efter hett sex i ett badvaktstorn på stranden =) hehehe 07.Varit kär? Ja. Extra grejer 01.Tar du droger? Nej 02.Vad använder du för schampoo? Herbal essenses 03.Vad är du mest rädd för? Att kräkas/Spindlar 04.Vad lyssnar du på just nu? Inget 05.Vilken bil skulle du vilja ha? Jeep... 06.Vem fick du senast SMS från? Elisabeth 07.Var vill du gifta dig? Nej tack. 08.Hur många MSN-kontakter har du? Eh det vet jag inte... 09.Hur många av dem är online just nu? Den funkar inte alls just nu så jag vet inte... =( Slutfrågor 01.Pizza eller choklad? eeeh eeeh eeh eh... Fan jag kan inte välja... 02.Tränar du? Ja... 03.Hur ofta? Det är väl mindre viktigt... 04.Guld eller Silver? Silver eller svart 05.Vilken film såg du sist på bio? Pirates of the carribean 2 06.Vad vill du helst av allt göra just nu? Ha värsta spending-dagen - Ut och shoppa precis allt vad jag vill ha ... skor/kläder/manikyr/massage/ansiktsbehandling/ spray on tan/sola solarium/och gå ut och festa med massa folk och äta god mat på lyxig restaurang...Och sist men inte minst bli karatefull. Over and out.

Av Hannah - 12 september 2006 19:35

Fy faaan för Persson - han är en så jävla buffel och besserwisser... Han kommer aldrig vinna valet med den taktiken. Ush han beter sig så jävla illa... Det är nästan så man tror att han har gjort upp med borgarna att de ska få vinna den här gången och därför beter sig så jävla illa det bara går för att ingen ska rösta på honom...Och gör inte det för helvete!Rösta på Lasse (V) eller Maria (MP)De är sympatiska RIKTIGA människor som för en politik för vanligt jävla folk.Jag kommer jobba för vänsterpartiet i valrörelsen imorgon... jag e så peppad nu för att Media gör det här valet till ett val mellan Persson och Reinfeldt när det inte är det det handlar om...Vi står inte alls inför ett vägval, vi står i en korsning... Det finns 7 stycken partier i riksdagen, 4 av dem har gått samman för att de vill bilda en regering som kommer göra det sämre för alla som redan har det dåligt... 1 av dom tror att de sitter säkert och kan bilda en egen regering... och dom står inte alls för vad de tyckte en gång för längesen (sossarna) De försöker köra över alla andra och man behöver bara titta på Persson för att förstå att är det någon som är korrumperad av makt så är det han.De andra två är MP och V och den av dom som faktiskt för en politik för att få ett jämställt och rättvist samhälle där man hjälper de som har det sämre istället för att sparka på dom som ligger - det är Vänsterpartiet. Enligt mig.Känn efter i magen... och glöm inte att rösta för din egen skull... Sverigedemokraterna vinner mark varje val som folk ligger hemma och "röstar blankt". Man behöver inte hålla med om allt ett parti tycker... men känn efter... Är du rik och snål eller är du en av oss vanliga?Jag har bakat muffins för övrigt... Dom blev sjukt goda - såklart. =)Nu väntar jag på en tiger som ska komma med the och sällskap. Vi ses i vallokalerna.

Av Hannah - 11 september 2006 20:16

Fick ett "brev" vid precis rätt tid och tillfälle.Ni vet när man känner sig sådär nere och allt känns jobbigt. Och man känner sig sämst och tråkig - man känner sig ensam men ändå trött på folk... inte trött på någon särskild men bara på sällskap i allmänhet... eller kanske inte... När man känner sig sådär förvirrad och lustig till mods... man känner att man vill bort men vill inte lämna hamn. Man vill till tryggheten men vet inte var man ska börja leta och man vill få sova bort några timmar för att slippa tänka men sömnen känns skrämmande för då kan man drömma. Drömmer man kan man bli besviken... Ni vet när det känns sådär... Då fick jag ett brev här på min blogg... Och då kändes allt plötsligt lite bättre. Inte för att det löste nåt eller för att jag var ledsen pga av något som det handlade om men för att jag kände att någon tänkte lite på mig. Det kändes bra.Tack.du vet nog vem du är... det är inte så många som skriver brev som kommentarer =)

Presentation

Omröstning

Dublin:
 South side
 North side

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards