Alla inlägg under oktober 2006

Av Hannah - 7 oktober 2006 14:59

hmm upphör aldrig att förvånas över folks feghet... fick en anonym kommentar här häromdagen - någon var upprörd över att jag var full förra helgen och att jag samtidigt började jobba på ett dagis i måndags. Ursäkta men vilken värld lever du i? Ska alla som fått barn - jobbar med barn ...som t.ex: läkare/sjuksköterskor/dagisfröknar/lärare osv behöva vara nykterister hela sitt liv? Får man inte för att man är dagisfröken längta efter en "bra fylla" - är det helt plötsligt förbjudet då? Sålänge man sköter sitt jobb och inte är full på jobbet eller liknande (eller pratar om sånt på jobbet framför barnen) så kan jag verkligen inte se vad fan det har med mitt jobb att göra om jag går ut och festar en helg... Om du skulle vilja diskutera detta närmare så kan du ju lämna en e-post eller din egen bloggadress så att jag kan svara mer "diskret" på ditt påhopp... tack så mycket.Ja det var det...ursäkta mitt humör... har inget tålamod med vuxna idioter...My god...

Av Hannah - 6 oktober 2006 19:52

19:34 herreguuud vad trött man kan bli av att jobba heltid en hel vecka... hade glömt det! Jag är helt slutkörd! Ska titta på Idol och Hey Baberiba som har säsongspremiär. Sen ska jag sooova och imorgon ska jag sova hur länge om helst. Tills jag vaknar av mig själv och har liggsår typ... Idag presenterade Faschist Reinfeldt sin nya regering - och Carl Bildt är ny utrikesminister... hur ska detta gå? Har bara en låt på hjärnan: Citat Björn Afzelius: "Mikael Wiehe anser att denna sång avgjorde riksdagsvalet 1985 till socialdemokraternas favör. Även om det är överdrivet blev den de unga svenska arbetarnas allsånglåt under vår sommarturné i folkparkerna, och därefter deras kampsång under valrörelsen. Olof Palme var ytterst belåten när Mikael och jag spelade sången för honom i Visby, och moderatledaren Ulf Adelsohn sa i ett radioprogram att han personligen skulle döda mej. Han visste då inte att han låg ute i sänding..." Svarta Gänget: Då var dom kompis med fascisterna. Då var dom bundis med nazisterna. Då var dom bästis med rasisterna. Då var dom ett med falangisterna. Det var då, det var länge sen. Men nu står samma Svarta Gäng och har häng på ministertaburetterna igen! Nu har dom putsat upp fasaderna. Nu ser dom ut som demokraterna. Nu går dom själva ut på gatorna. Nu vill dom kallas "Moderaterna". Det är bluff! Det är samma gäng! Om igen samma Svarta Gäng! Jajjamän, det är samma gamla mörkermän! Infiltrationerna i skolan ger ekon från en annan tid; Förr var det skinnbyxor och kjolar, nu är det nätstrumpor och prydliga små sneda luggar! Sen kan du glömma allt du trodde på! Sen kan du stå bredvid och titta på! Sen kan du skåda deras öppna hån! Sen kan du stå där som ett jävla fån! Du är noll, dom är överklass! Dom är troll, dom snor åt sej allt! Du är såld om det gamla Svarta Gänget får en chans!

Av Hannah - 5 oktober 2006 18:54

18:32 Idag är jag jättetrött! Världens mest ledsna pojke har hängt på mig idag... han skrek rätt mycket - vilket anlade början på migrän... 3 stycken treo senare... ingen huvudvärk längre men en kort koffein-kick och sen blev jag så jävla trött... det är baksidan med koffeinkickar. Tyvärr dricker jag inte kaffe och treo är inte så bra att knapra hela tiden så jag fick glatt sitta där och titta på när dom bakade med lera och målade och vek solfjädrar osv till fyra... sen fick jag gå hem äntligen. Missförstå mig rätt... det är skitkul men alla är trötta ibland...Nu är jag helt slut. Men jag har faktiskt jätteroligt. Det är roligt att känna sig behövd på sitt jobb... som att man faktiskt gör någonting viktigt... och det gör jag ju äntligen. =) Can´t wait tills jag ska åka till Irland och ta hand om en familjs barn så länge som jag ska... det kommer att bli jätteroligt! I början av december antagligen. whiii Im so exited. Och nästa fredag ska jag på studiebesök på en annan förskola och vi ska på en föeläsning om pedagogiken dom använder sig av på Svalan. Det ska bli jätteintressant. Nu ska jag titta på en av tigerbabys filmer... utan min baby =/ men snart kommer hon hem - bara en och en halv månad... buhuu, men tiden går fort när man har roligt och det har jag tack vare mina sweeties på dagiset. =) Nedan är ett litet exempel på hur trött man kan bli ibland... =)Kram Kram.

Av Hannah - 4 oktober 2006 19:48

... det var typ vad jag gjorde idag... och lekte och läste saga osv... jag börjar bli mer och mer accepterad nu... Har räknat till 4 stycken som klängt på mig samtidigt idag... kan ha haft att göra med muffinsen som vi bakade och att det var roligt att titta på dom i ugnen... ännu roligare om man satt i frökens knä... =) Stackars stackars Emma som var "full of grace" i tullen... Dumma dumma tulltjänstemän! Emma är snäll och ofarlig - nästan =)Det var ju samma tull som min syster blev trakasserad i för bara några veckor sen för övrigt! Dom är inte snälla på den flygplatsen... Ush och fy! Läskiga USA... dit vill jag inte åka på länge... Börjar med trevliga och gemytliga Irland... =) Åh fy fan vad det regnar... Jag tycker om att läsa sagor - det gör mig glad.

Av Hannah - 1 oktober 2006 20:09

Jag säger baraLiving on the edge... och Girls gone wild...och sen hänvisar jag berörda parter till min dagbok på skunk...vet du inte vad jag heter där - så borde du inte läsa det... =)

Presentation

Omröstning

Dublin:
 South side
 North side

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards