Alla inlägg under augusti 2006

Av Hannah - 13 augusti 2006 12:19

Var inne på en sida som visar de äkta bilderna av krigen och terrorn som pågår i världen mot människor som är maktlösa - barn och vanligt jävla folk som inte står med vapen i hand (möjligtvis en gatsten men vad gör den mot en stridsvagn eller en bomb med napalm?) Det är vidrigt. Jag borde inte gått in på sidan men jag kan inte heller blunda för det. Om ni vill veta hur det ser ut på riktigt:http://www.islamicthinkers.com/massacres/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=109Om ni är känsliga så kolla inte. Det är vidrigt.Nedan:1:a bilden: Injured eighteen-month-old Afghan boy Hameedullah cries on Wednesday as his injured 10-year-old niece Khanam tries to comfort him with her teddy bear at the Al-Khidmat Afghan refugee hospital in Quetta. According to Hameedullah's uncle Maroof, 12 members of his family were killed by US air strikes at their home in the village of Orzagan, north of the Taleban stronghold Kandahar, including four of Hameedullah's five siblings, while the boy's mother was seriously injured (photo by Jerry Lampen/Reuters)2:a bilden: En bebis som bara är ett par månader gammal.

Av Hannah - 12 augusti 2006 13:56

Jaha då har man varit och svettats på gym igen för första gången på två veckor. Känner sig en aning ringrostig och har fortfarande en släng av halsfluss men jag kunde inte låta bli att träna längre. Jag blir så trött och sunkig när jag bara sitter och glor hemma. Kanske ska ut ikväll. Hoppas att Sara känner för det. Kanske skulle kolla med Mimmi också om hon vill ut annars. Men alla dessa tjejer och deras pojkvänsproblem... det sabbar hela kvällen. Själv är man utan manligt sällskap ikväll för Benja ska till Hylte (av alla ställen) och festa med Micke. Så jag är på festhumör. Garanterat. Jobbar på restaurangen till tio eller elva - tiden. Sen blir det hemåt och byta kläder och parfymera sig lite så man inte luktar gyros-kebab och bättra på makeupen och lyssna på lite schlager eller 80-talsdisco så man kommer i stämmning. Har inget att dricka men jag kan nog ta och köpa hem en vinare från jobbet... Vinet där är äckligt men men... alkohol som alkohol bara det inte är äcklig sprit. Hoppas att det blir lugnt på jobbet ikväll så man kommer hem i vettig tid. Nu ska jag surfa lite och leta familjer på ams.Gött mos.Klockan 22:36Hemma från jobbet. Sara, Emma och Mimmi alla är o-på idag.Tråkigt.Jag har ont i halsen och ska titta på film själv istället. Jag har iallafall min skrothund Klara att hänga med. (jag ska inte bli bitter!)Puss.

Av Hannah - 11 augusti 2006 13:24

Fubicks = IdioterSamtal med kille i 25.års-åldern idag på Lunchen på pizzerian:Han: Vad är det för tröja du har?Jag: Ja, det är en tröja???Han: Citerar min tröja: "Det som är bra för överklassen är dåligt för dig"Jag: Ja...? (Försöker lite subtilt peka på kön bakom honom...)Han: Jag är Moderat! (Stolt)Jag: Jaha.Han: Ja...(Tittar förväntansfullt på mig och ler, antagligen på jakt efter att få argumentera med mig...) Jag: (försöker att avsluta samtalet så fort som möjligt så jag citerar...) "Jag håller inte med om din åsikt men jag skulle kunna dö för din rätt att uttrycka den."Jag: NÄSTA!Jävla Fubick!

Av Hannah - 9 augusti 2006 00:36

1) Vad är klockan? 00:362) Ditt namn som det står på födelseattesten: Hanna Teres3) Smeknamn: Skrållan4) Piercings: Nej, hade en i tungan för 100 år sedan men jag kunde inte äta med den så den gick bort.5) Ögonfärg: Svårt, blåaktiga/gråaktiga fast mörka. När jag är arg blir dom svarta.6) Födelseplats: Halmstad7) Favoritmat: Pannkakor eller frukost i vilken form som helst.8) Ditt lyckligaste minne? När jag fick reda på att jag fick VG på jöken tentan.9) Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Nej. varför skulle man få för sig att göra det???10) Älskat någon så mycket att du börjat gråta? eeh. No.11) Varit med i en bilolycka? Ja. Med husvagn och allt... Jävligt obehagligt. Som tur var så var en whiplash skada var den enda skadan.12) Krutonger eller baconbitar? Krutonger! Bröd är gott! Kött är äckligt! 13) Favoritdag på veckan? Måndag - Ledig.14) Favoritrestaurang? Piccollo Italy15) Favoritblomma? Vet inte vad den heter men den är liten och puderblå.16) Favoritsport? Hästsport17) Favoritglass? Cookies and cream såklart.18) Vilken färg har din sovrumstapet? Vit med beige panel längst ner.19) Hur många gånger kuggades du på teoriprovet? Har inte gjort det än. Men förhoppningsvis ingen!20) Vem fick du ditt senaste e-mail ifrån? Min syster tror jag.21)Om du hade en miljon och var tvungen att spendera alla pengarna i en affär, vilken affär skulle du välja då? ICA. Bonuspoäng jävlar!22) Vad gör du oftast när du är uttråkad? Spelar Sims och röker för mycket.23) När går du och lägger dig? Alldeles för sent. Jag är en nattmänniska.24) Senaste TV-program? Äntligen Hemma, men jag stängde av mitt i.25) Senaste person du gick ut och åt middag med? Benja, nu ikväll.26) Vad lyssnar du på just nu? Datorns surrande.27) Vilken är din favoritfärg? Militärgrönt.28) Sjö, hav eller flod? Flod.29) Hur många tatueringar har du? Inga.30) Klockslaget när du blev färdig med denna lista? 01:00 ungefär.31) Har du någon gång kört slut på bensinen? Nej. Har inte körkort ännu.32) Katter eller hundar? Katter! Har en hund, hade en katt innan men hon blev gammal och sjuk och finns inte mer. Saknar henne jättemycket. Katter är lätta att gosa med och luktar inte illa. De klarar sig själva mer än tre timmar utan att rota i soporna eller kissa på golvet. Katter är smartare och mer lojala. Katter är bättre på alla sätt. En dag ska jag ha minst 10 katter, en hund och många hästar. På en gård någonstans på landet, nära havet.Nedan en fin bild på min Miramis.

Av Hannah - 8 augusti 2006 23:32

Såg Beck filmen Skarpt läge precis, handlar om kvinnomisshandel, passande med tanke på vad en vän till mig precis har gått igenom. Tack och lov så har de gjort slut nu men jag var riktigt orolig för henne ett tag. I filmen så framställer de den där känslan så bra, av att det är så spänd stämning. Att kvinnan tassar på tå och ber om ursäkt för minsta andetag. Det är vidrigt och mannen är så äckligt manipulativ och vidrig. Jag mår illa av sådana äckliga svin som misshandlar sina nära och kära(?) psykiskt och fysiskt. Iallafall så skildrar filmen det väldigt realistiskt men sminket var uruselt, blåmärkena såg ut som ögonskugga, det störde mig lite... men man ska inte vara perfektionist när man går på bio. Jag är en sån där som alla hatar att sitta jämte för jag kan inte låta bli att kommentera grejer som stör. T.ex när de klipper mellan två kameravinklar och i den ena har tjejen håret bakom örat och i den andra har hon det inte. Åh, vad irriterande det är. Tänker dom inte på sånt???I Titanic är det extremt många missar, exempel; Det hänger bl.a en tavla (Picasso) som inte ens hade målats än, på en vägg. En tavla som fortfarande finns - i nutid - på land...! Megatabbe! Jag borde vara portad från Biografer för jag kan verkligen inte hålla käften när jag ser sånt. Ingen annan verkar märka det. Är det bara jag??? Är det en sjukdom?Okej det var ett sidospår, det jag skulle säga var: Se den nya Beckfilmen. Den är bra.

Av Hannah - 6 augusti 2006 14:32

Igår:06.30 Upp och stress-duscha, stress-sminka, stress-klä på sig och resultatet blir naturligtvis katastrof.07.00 Stress-äta frukost - ont i magen och mår illa. Röker en morgoncigg iallafall vilket naturligtvis gör mig mer illamående.07.30 Stress-cyklar till jobbet och tänker på att jag ska åka bil till malmö och blir rädd för att bli åksjuk.07.45 Väntar på de andra... Röker en cigg till (jättekorkat eftersom jag mår illa redan)07.50 Hoppar in i bilen (jag får sitta fram - tur annars hade jag spytt) och åker till Barsebäck golfbana i Malmö.Där ska vi stanna folk och be om deras telefonnummer för att kunna ringa upp dem senare och ställa frågor om evenemanget. JÄTTEKUL!!!Alla är någon av följande:1. snobbiga jävla panchos i pikétröjor och kakishorts med fotriktiga gymnastikskor.2. Paris Hilton kopior med Dior solglasögon och Jävligt obekväma italienska skor (lever i flock)3. Brunstiga stureplanshanar (oxå i flock och oftast stirrande på grupp 2) med backslick och fejk-sletna-jeans och pressad skjorta.4. Barnfamiljer med skrikande, springande och/eller gråtande barn och minst en enorm barnvagn som de använder som murbräcka genom folkhavet. (Vad gör dom här???)5. Försäljare med olika sorters tält med olika meningslösa saker/mat/glass som de lyckas trycka på antingen grupp 1 eller 4. 6. Åskådare till spektaklet (dvs Vi) som ber alla från alla olika grupperna att lämna oss sina telefonnummer. Men det är mest grupp 1 och 4 som hjälper oss. Jag längtade hem till min soffa och en bra film - gärna med Johnny Depp. Eller till att spela Sims 2.

Av Hannah - 2 augusti 2006 13:41

Sitter här på en adress mitt i stan,det är början av augusti och det har regnat hela dan´.Löpsedlarna konstaterar; varmaste sommaren på etthundra åroch här sitter jag och funderar på tiden som gårDet finns en väg för mig nånstans i horisonten men idag är det så dimmigt och jag ser bara fram till slutet av tomten.Just idag, har jag inga vägar jag ska gå, ingenstans där jag ska va, ingen att förebrå.Det är nåt som väntar mig nånstans, kanske på andra sidan havet eller andra sidan stan. Nån gång.När det slutat regna ska jag gå. Men inte just idagÅskan går och det känns som om det var igår - vi sågs och på riktigt har det gått etthundra år.

Presentation

Omröstning

Dublin:
 South side
 North side

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards